robin

Robin

Robin is al op jonge leeftijd begonnen met gitaar spelen. Zijn vorderingen op dit instrument verliepen voorspoedig. Dat kun je van het bier drinken bij deze jongen nog niet zeggen. Na vier bier weet hij al niet meer hoe hij zijn gitaar vast moet houden. Gelukkig is Robin op de hoogte van zijn beperking en houdt hij hier rekening mee. Hij is de leadgitarist van de band en geeft solo’s weg waar zelfs Jimmi Hendrix jaloers op is.

robin@ploddeband.nl
mark

Mark

We waren met de band op zoek naar een toetsenist. Bij ons wekelijkse bezoek aan de gereformeerde kerk zat deze beste man achter het orgel te pingelen, dit terwijl hij helemaal niet houdt van orgels. Tegenwoordig heeft hij zijn pijporgel ingeruild voor een piano en speelt hij zelfs Jerry Lee Lewis eraf.

mark@ploddeband.nl
martijn.

Martijn

Het eerste instrument dat Martijn bespeelde was de plastic plank van Guitar Hero. Nadat hij alle levels had behaald besloot hij toch wat nuttigs met zijn leven te gaan doen en is begonnen met een echte gitaar. Al snel kwam hij erachter dat de laagste tonen hem het meest bevallen en is hij overgestapt op basgitaar. Zijn vingers vliegen over de snaren en elke noot is raak.

martijn@ploddeband.nl
jordy

Jordy

Jordy is begonnen met muziek maken op trompet. Na een hele tijd bij een harmonieorkest gespeeld te hebben vond hij het wel tijd voor een beetje rock ’n roll. Jordy heeft nooit de ambitie gehad om te zingen en toen hij eenmaal begon te zingen begrepen we waarom. Na heel wat oefenen kwam de gouden strot naar boven. Maar dat is niet alles, hij speelt ook nog een fijn stukje bluesharp en pakt zijn trompet er nog regelmatig bij.

jordy@ploddeband.nl
kevin

Kevin

Kevin is de enige jongen uit het buitengebied. Dit wil hij dan ook maar al te graag laten weten en ruiken. Drumles heeft deze jongen nooit gehad. Op maandag tijdens de repetitie is hij altijd chagrijnig omdat hij zondag ervoor weer te veel gezopen heeft. De rest van de band moet het dan weer ontgelden maar dit nemen we voor lief. Hij kan namelijk drummen als een malle en is echt de hartslag van onze band.

kevin@ploddeband.nl